Till startsidan Sveriges Konsumenter i Samverkan 
2004-05-12


Nu behövs vi konsumenter mer än någonsin!
och vi behöver en allt starkare fristående konsumentorganisation

Alla påverkar vi marknaden, en och en. Gemensamt kan vi göra mera och hjälpas åt. Mycket är redan gjort och det kan du läsa om på denna hemsida. Mer skulle vi kunna göra om vi finge resurser för att bli fler medarbetare.

Snabbast och bäst sker det genom en kraftigt ökande skara medlemmar och det är också viktigt för att fler ska få del av synpunkter, tester, granskningar och varningar eller rekommendationer som läggs ut på hemsidan.

Vi startar nu också produkt- och testpaneler, lokala samarbeten i konsumentpaneler, elektroniskt nyhetsbrev, tidning för de som inte har e-post och en del annat ”matnyttigt”. Läs mer om de anmälningar vi gjort eller hjälp till att hitta alla produkter på marknaden som innehåller härdade eller delvis härdade fetter.

För att börja riktigt matnyttigt får du som ny medlem en fantastisk matbok av oss.

Köksskolan som borde kosta 275 kronor får du som välkomstgåva när du betalar in 200 kronor på Postgiro: 638 20 78-1 till Sveriges Konsumenter i Samverkan, ange medlemsskap och prenumeration. Erbjudandet gäller så långt upplagan räcker. Läs mer om Köksskolan här

Sprid nu detta till vänner och bekanta, så slipper vi slänga bort pengar på annonser. Det kan ju också vara ett sätt att få fart på en lokal konsumentpanel. Det kommer att löna sig för oss alla.

Konsumenterna har aldrig tidigare varit så i centrum, det ska vi ta vara på.

Välkommen med!

Bengt Ingerstam
ordförande

upp