Konsumenter i Samverkan Logo
Kampanj: Värphönorna och burarna.......
 
Konsumenterna kräver märkning även av burägg!
 

Vad är det som säger att vi ska nöja oss med att få veta priset på "vad som helst" = varan? 

Vem är det som bestämmer att vi INTE SKA FÅ VETA något om det vi betalar? 

Det brister i logik, när man tycker att det är helt i sin ordning att vi ska betala det vi köper, men att vi inte behöver veta något om det vi köper. 

Kanske är det så att det man vill dölja ska vi inte be att få veta? Producenterna av burägg tror att det skulle få oss att avstå från burägg. Helt rätt tänkt, där har ni fattat galoppen. Men det är ju också just därför vi vill veta vilka ägg ni erbjuder oss! Vi vill ju också veta om det är svenska eller utländska ägg, för att kunna bedöma om det föreligger salmonellarisk! Då är det inte svårt att få de svenska producenterna att berätta! 

Om vi inte får märkning av buräggen, kommer vi i alla fall att uppmana alla konsumenter att inte köpa "omärkta ägg" - för då är det något skumt med dem. Nu finns det handlare som står på konsumenternas sida och talar om sanningen för oss. Vi vill visa ett bra exempel här.

 BRAVO SAMUELSSONS! 

Samuelssons i Värnamotrakten har gjort det föredömliga att vara ärlig och rak emot oss konsumenter. Det kommer dom att tjäna på och få ännu mer trogna kunder på. Är det så konstigt att vi konsumenter trivs hos de handlare som har bra varor och är ärliga emot oss? Inte heller konstigt att vi handlar där vi trivs! 

Fler bra exempel hittar du under just "bra exempel". 

 
 

Tillbaka      Hem