Till startsidan Sveriges Konsumenter i Samverkan      Kampanj: Genteknik

Startsida Övrig verksamhet och kampanjer      Kontakta oss
 

Vad är SIM?

SIM betyder SnabbInfoMail och går till departement, myndigheter, näringsliv, organisationer, press och intresserade privatpersoner. Det är tills vidare en gratistjänst. Vi vill på det här sättet informera i synnerhet beslutsfattare som inte nås av den information vi får via ett annorlunda NGO-nätverk. Näringslivet i synnerhet har inte dessa kanaler och nås sällan av opinioner förrän det blir en överraskning.

Normalt består ett SIM av rubrik och fyra korta rader, möjligen med bilaga eller hänvisning till dokument på annan eller vår hemsida. Det ska gå att läsa snabbt för att veta, men också att tränga djupare om man är mer intresserad. Det ska också kunna spridas blixtsnabbt utan att vänta på tidning eller post.

De som är du uppsatta på mailinglistan får prova en tid utan kostnad. När vi utvecklat "produkten" färdigt kanske vi kommer med ett förslag. Man kan när som helst avsäga dig denna service, det är bara att informera oss.

Är du inte med på listan kan du lätt bli med. Sänd ett mail och ange i ämnesraden "Ja tack till SIM" och i textutrymmet din adress, tel och fax för ev. kommunikation på annat sätt än mail.

Välkommen med synpunkter!

Bengt Ingerstam
ordförande
epostadress: skis-h(at)konsumentsamverkan.se
 


Upp sida