Till startsidan Sveriges Konsumenter i Samverkan 
2006-10-18 (Publicerad i SKN nr 42)


Nu startas lokala diskussionsgrupper

Som första projekt har vi valt Matfetterna – Falskt eller Sant? Vem ska vi lita på, margarinproducenterna eller mjölk- och smörproducenterna?

För att diskussionsgrupperna ska fungera måste det finnas någon i gruppen som har tillgång till dator och Internet och som då kan delge övriga i gruppen den snabba information som vi ger och har gett ut.Prova t ex i trapphuset, i bekantskapskretsen eller bland dagisföräldrarna, ja fantasin har inga gränser.

Hur startar jag en diskussionsgrupp?
1) Du som prenumererar på nyhetsbrevet och inte har anmält ditt postnummer till oss, skicka det till skn(at)konsumensamverkan.se (OBS! Byt ut (at) mot @)
2) Är du intresserad av att delta i diskussioner om matfetterna, men vet inte hur det ska gå till, hör av dig till oss.
3) Sprid detta brev till vänner och bekanta och skapa diskussionsgruppen bland dina vänner
4) Sätt upp denna uppmaning på anslagstavlan i trapphuset eller i din lokala butik och be intresserade människor höra av sig till dig.

Läs mer:
I SKN nr 40 skrev vi mycket om Becel, kolesterol och härdning av fetter >>
Läs vår anmälan till Livsmedelsverket >>
Bregott och Becel - ja det är en hälsofråga >>
Läs mer om Debatten om matfetterna >>
Läs samlad information om turerna kring Becel Pro.activ >>

Börja blogga!
Vi upprättar nu även en blogg där diskussioner kan genomföras direkt via nätet. Även här handlar det om matfetterna till att börja med. Vem som helst, oavsett var man bor kan gå in och läsa och skriva inlägg här: http://konsumentsamverkan.blogg.se/

Vad är en blogg?
En blogg är som en diskusionsgrupp fast på nätet. Du kan läsa andras inlägg och själv svara på eller lägga in ett nya inlägg.
upp