Till startsidan Sveriges Konsumenter i Samverkan 
2008-11-25 Publicerad i KNY nr 3 samt i SKN nr 99
Stort tack

till er som sänt gåvor, betalat gåvoprenumerationer på KONSUMENT-NYCKELN och gått över från gratisprenumerationen på Snabba KonsumentNyheter till medlemskap eller Nyckeln.

Det visar att det inte är en omöjlighet att växa och på sikt vara vad vi syftar till, en konsumentfinansierad konsumentorganisation, som står på egna ben och inte är beroende av osäkra politiska beslut eller myndigheters byråkrati.

Vi anar en viss släng av ”krisen” och att ”folk håller igen”, annars hade nog tillströmningen av nya medlemmar och betalande prenumeranter varit ännu större. Men det är just nu som fler och fler borde upptäcka att vi kan ge just sådan information, som gör att man kan hålla igen på utgifterna. Vår devis är ju KONSUmindre!

Läs i dagens nyhetsbrev t ex vår granskning av margarinerna och hur mycket du kan spara genom att välja ett bättre fett. Vi behöver ju inte köpa vatten uppblandat med industriellt processat fett, som Becel 35 % för 84:40 per kg fett när Bregott bara kostar 42:41. Samtidigt slipper vi omestrad palmolja och höga nivåer av växt omega-6 och kan njuta av de naturliga fetterna och t o m mera omättat fett än i Becel genom att välja Bregott.

I nästa nummer kommer en översikt över fiskpinnar, betraktad som bra och billig mat, inte minst för barnfamiljer, men där energipriset pendlar mellan 1 och 4.

Läs vad vi skrev förra veckan om vädjan till stöd för dig som eventuellt inte läst den.

Men här vädjar vi nu om mera stöd just till annonsering. Den vägen kanske vi kan få många fler nya medlemmar eller prenumeranter och snabbare dessutom. Intäkterna vi har just nu räcker inte även till annonsering. Annonsbidragen till ”Rädda vår Mat” är ännu inte tillräckliga för en första annons. Just annonsering kan vara en effektiv väg till snabbare tillväxt och stabilare ekonomi.

Så hjälp oss att synas. Självklart ska du också sprida vårt flygblad till vänner och bekanta.

Vi flyttar nu in i mindre lokaler och har dragit ner på allt vi kan, men utan personalen på Stockholmskontoret kommer det inga nyhetsbrev, så vår förhoppning står till er medlemmar! Vi vill naturligtvis inte lägga ner.

Ge oss ett handtag, du kommer att få mångfalt tillbaka!

Bengt Ingerstam
ordförande
upp

Startsida Övrig verksamhet och kampanjer Kontakta oss