Till startsidan Sveriges Konsumenter i Samverkan 
Kampanj: KONSUmindre
2007-01-02 Publicerad i SKN nr 49


KONSUmindre och få MERA i plånboken!

Inför nyår offentliggjorde Sveriges Konsumenter i Samverkan starten på kampanjen KonsuMINDRE och önskade Sveriges konsumenter ett Bättre Nytt År, med 10 smarta råd om hur du kan spara minst 30 % av dina pengar och din köpkraft bara genom att själv kolla, jämföra och planera. Vi har sedan 2004 arbetat på en kampanj för att undersöka, jämföra och sprida såväl iden som resultaten. Läs mer i vårt pressmeddelande >>

En speciell blankett har utarbetats och kan laddas ner för att göra lokala undersökningar och nu hoppas vi på många lokala sådana initiativ och kommer att söka projektpengar för att bygga upp en databas som blir tillgänglig för alla våra medlemmar runt om i landet, där man kan jämföra och lära av varandra.

Hur startar jag en lokal diskussionsgrupp?
1) Du som prenumererar på nyhetsbrevet och inte har anmält ditt postnummer till oss, skicka det till skn(at)konsumensamverkan.se (OBS! Byt ut (at) mot @)
2) Är du intresserad av att delta i diskussioner om matfetterna, men vet inte hur det ska gå till, hör av dig till oss.
3) Sprid detta brev till vänner och bekanta och skapa diskussionsgruppen bland dina vänner
4) Sätt upp denna uppmaning på anslagstavlan i trapphuset eller i din lokala butik och be intresserade människor höra av sig till dig.
upp