Till intresserade organisationer:

Välkommen att medverka i arrangemanget:

Fokus på Världshandeln
17-19 November 2000

Hösten 1999 arrangerade vi, 13 miljö- konsument och biståndsorganisationer*, Fokus på Världshandeln, ett tre dagar långt evenemang med seminarier, debatter, marknad och utställningar på Medborgarhuset i Stockholm.
Det blev en stor succé, vi hade konstant hundratals deltagare på de olika seminarierna. Tusentals personer passerade marknad och utställningar som både var uppställda inne i Medborgarhuset och ute på Medborgarplatsen! Resultatet blev ett ökat intresse för de globala frågorna i Sverige.
Nu ordnar vi ett nytt ”Fokus på Världshandeln” den 17-19 november 2000. Som särskilda teman kommer vi i år att ha: ”Handel med livsmedel” och ”Transnationella företag”. Det blir ett spännande program med flera världsledande debattörer inom dessa områden bland annat Susan George och Walden Bello.
Vi vill nu inbjuda din organisation att vara med om ni är intresserade av och jobbar med handelsrelaterade frågor! Ni kan få ordna ett torgstånd att sälja produkter och/eller böcker/ annat skriftligt material. Eller komma dit med en utställning som anknyter till handelsfrågor, gärna ett av de två huvudtemana.
Är ni intresserade?
Hör av er till: Maud Johansson, Forum Syd, Box 15407, 104 65 Stockholm.
E-mail: maud.johansson@forumsyd.se SENAST 20 Augusti och tala om vad ni skulle vilja bidra med. Det fysiska utrymmet är tyvärr begränsat. Vi hoppas det ska räcka till alla. Är fler intresserade än det finns utrymme så försöker vi fördela det utrymme som finns så rättvist som möjligt till alla som vill bidra med  något som ligger inom ämnet!!
* Afrikagrupperna, Diakonia, Fair Trade Center, Forum för Systemdebatt, Forum Syd, Fältbiologerna, Konsumenter i Samverkan, Konsumentföreningen Stockholm, Lutherhjälpen, Röda Korsets Folkhögskola, Svenska Naturskyddsföreningen, Världsnaturfonden - WWF